Webshop


  

Galleri Python er både et galleri og en webshop

I galleriet har vi direkte kunst salg af moderne kunst, fortrinsvis af Leif Sylvester.

I webshoppen sælger vi kunst online også fortrinsvis af Leif Sylvester.

Hvis man skal beskrive Leif Sylvesters kunst må man skele lidt til Cobra kunst og blande det op med noget fortællende, samtidig er der også lånt lidt fra naivistisk kunst.

Det der har inspireret Leif Sylvester fra Cobra kunst er den ekspretionistiske male måde og den direkte udtryksform, den anden side, det fortællende, der hvor Leif Sylvester ofte skaber nogle historier om små og store hverdags - og verdens begivenheder, er det tydeligt at det samtidigt er inspireret af barnets verden og naivistisk kunst. Man kan roligt sige at Leif Sylvester på den måde helt har skabt sit eget udtryk.

Galleri Python ligger i Borgergade 91 København K og i galleriet vil der altid være en aktuel udstilling med malerier, keramiske skulpturer, litografier og andet kunst salg. Der kan man både se og røre ved de udstillede genstande som i de fleste tilfælde vil være unika arbejder og større ting som skal ses live og ikke umiddelbart kan sendes.

 

Python webshoppen, der ses her, er en internet forretning med kunst salg fortrinsvis mindre arbejder af Leif Sylvester, der for det meste er seriefremstillet. F.eks. litografier, bøger, dekorerede krus, små skåle, plakater og serielt unika som feks. de små kereamiske figurer "Laughing boy og girl" mm. ting der kan betales direkte og som kan sendes uden for mange fordyrende omstændigheder.

 

GANSKE ENKELT KUNST ONLINE

 

God fornøjelse.

Hilsen Leif Sylvester

preload spinner