Litografier 1992 - 2012, bog

Litografier 1992 - 2012, bog

200,00 DKK

NOGET HELT ANDET.

Er en bog om tilblivelsen af litografier.

Model/Varenr.: M27
stk.

NOGET HELT ANDET.

Er en bog om tilblivelsen af litografier.

Det har i lang tid været en torn i øjet på mig, når nogle troede de havde købt et litografi og så var det bare en reproduktion af en eller anden slags. Der er nemlig mange, der prøver at vildlede køberne ved at kalde det alt muligt mærkeligt såsom: Særtryk, grafisk tryk, direkte tryk osv. Dette i håb om at det sælger bedre end hvis de kaldte det, det det er, nemlig en reproduktion. Derudover er der også en del Glarmestre og rammeforretninger der sætter reproduktioner i passepartout, glas og ramme og sælger det for 12-1300 kr., så tror mange at når det er så dyrt, så må det da være noget. Jeg har været ude for uforvarende at sælge bøger, kalendere og kataloger til ovenstående klientel, der tilmed var så frække at de også bad om procenter, når de nu købte så mange (hvad de ikke fik). Derefter rev de det hele fra hinanden, så de fik 30-40 billeder ud af det, indrammede det og solgte det på auktion for ca. 1000 kr. pr. stk. (stor fortjeneste det hele var købt for 300 kr.), for når det er indrammet og sat i passepartout med glas og ramme kan det være svært at se hvad det er.

Så er det man skal havde en lup med og se om billedet er opbygget af prikker (ligesom i en avis), er det det, så er det ikke noget Litografi.

JAMEN HVAD ER ET LITOGRAFI SÅ?

Ja det er jo lige det bogen handler om og jeg håber og tror denne bog vil kunne gøre en forskel og højne forståelsen og respekten for litografiet som den særlige kunstart det er.

Læs den og bliv klogere og bliv aldrig snydt igen.

Leif Sylvester

Kunder der har købt dette produkt har også købt